DS Smith är en helhetsleverantör av förpackningar och förpackningslösningar i huvudsak i wellpapp. Vårt breda kunderbjudande innefattar säljande förpackningsdesign, displayer, utomhusreklam, förpackningslinjer, stötskydd, förpackningstillbehör, logistiklösningar samt specialprodukter och barriär. DS Smith i Sverige omsätter ca 1,7 mdkr och är ca 660 anställda. DS Smith är en multinationell förpackningskoncern som omsätter ca 50 mdkr och är 21 500 anställda. Vi har verksamheter i mer än 20 länder med totalt ca 190 tillverkningsanläggningar.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Försäljningsdirektör

Som Försäljningsdirektör ansvarar du för försäljningsbudgeten och säljkåren inom Sverige. Du har ett personalansvar för ca 100 personer. Dessa är regionchefer, KAMs, kundservice/säljsupport, samt produktutveckling/designavdelning.

Tjänsten innebär ett mycket tätt samarbete med både säljkår och produktion samt är en central och viktig roll för affärsutveckling med stort inflytande och möjlighet att påverka. Samarbetsförmåga med övriga försäljningsdirektörer i Norden och Europa är också av stor vikt.

Försäljningsdirektören har långtgående ansvar och befogenhet att driva försäljningen för DS Smith Sverige. Rollen kräver sambesök hos kunder tillsammans med organisationen över hela Sverige för att coacha dem i deras arbete. Arbetsuppgifterna är mycket varierande med främsta fokus att öka marknadsandelen i Sverige på bästa sätt. Försäljningsdirektören agerar även operativt med eget kundansvar för ett antal kunder. Du ingår i den Svenska ledningsgruppen och rapporterar till VD.

Vem är du?
Du har en gedigen erfarenhet från att leda en större försäljningsorganisation med dokumenterat goda resultat, inkluderat personalansvar. Du har en akademisk examen inom ekonomi/marknadsföring/försäljning eller motsvarande erfarenhet i bagaget. Du har goda kunskaper i företagsekonomi. Du kommunicerar flytande i såväl svenska som engelska. Det är meriterande om Du har erfarenhet av Retail, Dagligvaruhandeln, B2B försäljning och Trade marketing. Tjänsten är placerad i Värnamo men du reser över hela landet.

Personliga egenskaper
Du har en bevisad förmåga att förstå, analysera och initiera åtgärder som bygger på starka ekonomiska insikter och förståelse för affären. Du har en förmåga att tänka helhet och en positiv attityd som förkroppsligar viljan att hantera, utveckla och arbeta i en ambitiös organisation. Du är prestigelös – ”Laget före Jaget”, anpassningsbar med en förmåga att motivera och engagera människor i din omgivning. Du är resultatdriven och strukturerad. Du är trygg i Dig själv och har förmåga att engagera och entusiasmera Din medarbetare. Du är närvarande såväl på hemmaplan som mot kunder och Du har lätt att se teamets samlade förmåga och dra nytta av den

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 eller PG Ljungman, tfn 0705 54 66 40.
Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se