Trelleborg är världsledande inom tekniska polymerlösningar som tätar, dämpar och skyddar kritiska applikationer i krävande miljöer. Våra innovativa tekniska lösningar accelererar kundernas utveckling på ett hållbart sätt. Koncernen omsätter ca 30 miljarder kronor och har cirka 23 000 anställda i över 40 länder. Läs mer på http://www.trelleborg.com eller http://www.trelleborg.com/en/Sealing-Profiles

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

EHS Manager

Vill du vara med och utveckla, driva och följa upp Trelleborg Sealing Profiles säkerhets-, miljö och arbetsmiljöarbete?

Du kommer huvudsakligen att arbeta med att fastställa planer för, och bevaka, att externa systemrevisioner ISO 14001 genomförs. Planera, föreslå, medverka och driva olika projekt relaterade till miljö-, arbetsmiljö- och säkerhetsarbete, teknisk utveckling och ständiga förbättringar. Du kommer även att arbeta med kemikaliebevakning och administration av kemikaliesystemet samt rapportering av miljö-arbetsmiljö- och säkerhetsarbete till skyddskommitté, myndigheter, kunder och inom koncernen.

Vi söker en person som har ett gediget intresse för frågor inom miljö, arbetsmiljö och säkerhet. Kandidaten bör ha en teknisk förståelse och passion att driva frågor inom ovanstående område. Vi vill att personen är en idéspruta, initiativtagare och har förmåga att samordna och genomföra projekt. Vi vill att personen har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp för att uppnå uppsatta mål.

Trelleborg erbjuder stora möjligheter till vidareutveckling och är öppna för att forma tjänsten efter kandidatens styrkor och kompetenser, vilket innebär att vi gärna försöker utveckla kandidaten genom utbildning.

Tjänsten är placerad i Värnamo inom Trelleborg Sealing Profiles Sweden AB.

Låter detta intressant?

För ytterligare information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida, http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se