Vill du bygga din karriär inom ett av världens största revisions- och konsultnätverk?

Deloitte erbjuder tjänster inom revision, consulting, finansiell rådgivning, riskhantering, skatterådgivning och relaterade tjänster till noterade och privatägda klienter inom en mängd branscher. Deloitte assisterar fyra av fem företag på Fortune Global 500® genom ett globalt nätverk av medlemsfirmor i mer än 150 länder, som erbjuder spetskompetens av världsklass och högkvalitativa tjänster för att hjälpa klienter med de insikter de behöver för att ta itu med sina mest komplexa utmaningar. För att få mer information om hur Deloittes mer än 225 000 medarbetare arbetar för att göra verklig skillnad, följ oss på Facebook, LinkedIn och Twitter.

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Redovisningskonsult

I rollen som redovisningskonsult kommer du att ansvara för att stötta företagets kunder med redovisnings- och rådgivningstjänster bestående av kvalificerat bokslutsarbete, avstämningar, upprättande av årsredovisningar och inkomstdeklarationer för fysiska och juridiska personer. Även arbete med koncernbokslut kan förekomma. Att kunna ge kvalificerad rådgivning till kund blir ytterligare en av dina uppgifter. I viss mån kan även löpande bokföring förekomma. Det är viktigt för oss att det finns ett genuint intresse för att hålla sig uppdaterad inom området och delta i samt bidra till kontorets gemensamma utveckling.

Du som söker har en civilekonomutbildning alt. kandidatexamen inom ekonomi. Du är auktoriserad redovisningskonsult alt. redovisningskonsult, med minst fem års erfarenhet från redovisningsbyrå alt. revisionsbyrå, eller motsvarande. Kunskaper inom beskattningsrätt är önskvärt. Du är lyhörd, har lätt för att kommunicera, har en pedagogisk förmåga och har intresset, viljan och förmågan att hjälpa andra och leverera lösningar. Du kan arbeta både självständigt och i team. Som person är du analytisk, noggrann, väl medveten om mål och kvalitetsstandard samt att du lägger ner stor vikt vid att leva upp till dessa. Vi ser gärna att du är en affärsinriktad och initiativrik person som sätter i gång aktiviteter och uppnår resultat. Du har ett flexibelt förhållningssätt, gillar att arbeta utifrån flera perspektiv och ser möjligheter till förändring.

Är du intresserad av att komma in i en verksamhet som ger stora möjligheter att påverka din egen utveckling.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt. 0370-466 40. Vi vill ha din ansökan senast 26 aug. 2016.

Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida,
http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se