Draka Kabel Sverige AB är sedan 2011 en del av Prysmian Group. Prysmian Group är marknadsledande i tillverkning av elektriska kablar. Koncernen har totalt 19 000 anställda fördelat över 89 fabriker världen över. Produkterna marknadsförs under de välrenommerade varumärkena Draka och Prysmian. Med innovativa lösningar hjälper vi våra kunder att överföra energi och information på ett effektivt sätt, överallt!

SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se

Controller

Dina arbetsuppgifter kommer att bestå av controlling inom sälj och produktion, vilket innebär att följa upp de affärer som görs samt uppföljning av produktkalkylering. Du arbetar med budget och prognoser. Du ingår i Finance avdelningen som tillsammans arbetar för att säkerställa den månatliga rapporteringen till moderbolaget, att ta fram nyckeltal och att utveckla de rutiner och processer som finns inom ansvarsområdet.

För att passa i rollen har du en grundförståelse för ekonomistyrning, men din drivkraft är att få vara med och påverka ökad lönsamhet genom att bistå verksamheten med väl genomarbetade underlag och analyser som stöd för linjechefer i affärsbesluten.

Vidare är du ansvarstagande och strukturerad och bra på att planera ditt arbete för att hålla uppsatta deadlines och få det resultat du eftersträvar. Eftersom du kommer att ha mycket kontakt med medarbetare på alla nivåer i organisationen är det även viktigt att du är en utåtriktad person som har lätt för att skapa kontakter och som vågar säga vad du tycker i frågor som rör ditt område. Du behärskar engelska väl i tal och skrift.

Vi söker dig som är strategisk och framtidsorienterad. Du är en kreativ problemlösare med ett genuint intresse av att driva förbättringsarbete, både inom och utom den egna organisationen. Du är drivande och tycker om att ta eget ansvar och som person är du noggrann och strukturerad.

Vi ser att du är civilekonom eller har annan relevant högskoleutbildning inom ekonomi. För denna tjänst krävs att du har ett par års erfarenhet av kvalificerad redovisning och gärna inom industri. Mycket goda kunskaper i Excel och breda systemkunskaper inklusive SAP, samt erfarenhet från Hyperion affärssystem är meriterande.

I denna rekrytering samarbetar vi med Finnveden Executive AB. För mer information om tjänsten kontakta rekryteringskonsult Ulrika Danielsson, tfn 0702-33 81 67 alt. 0370-466 40. Då urval sker löpande vill vi ha din ansökan snarast. Processen kan komma att dra ut på tiden över semestern.
Ansökan till tjänsten sker via Finnveden Executives hemsida,
http://www.finnvedenexecutive.se

Välkommen med din ansökan!SENIOR REKRYTERINGSKONSULT OCH PARTNER
Ulrika Danielsson
070-233 81 67
ulrika.danielsson@finnvedenexecutive.se